FysioFitness

Na afronding van de behandeling, biedt Fysiotherapie Zuidplas u de mogelijk om de behandelresultaten te onderhouden middels een fitness abonnement. Door onze manier van behandelen bent u in staat om onafhankelijk te kunnen trainen in de oefenzaal. Afhankelijk van uw lichamelijke conditie, belastbaarheid en verdere trainingsdoelstelling stellen we samen met u een trainingsprogramma op. Dit trainingsprogramma is gericht op wat u wilt bereiken, rekening houdend met uw medische voorgeschiedenis. U kunt altijd uw voormalig behandelend therapeut aanspreken op alle eventuele wijzigingen.

Wij zijn niet te vergelijken met een sportschool omdat de inhoud van onze trainingsprogramma’s is samengesteld op basis van opgedane kennis door ervaring, studie en eigen onderzoeken.

De fitness is geschikt voor iedereen die op verantwoordelijke wijze wil werken aan een gezonder leefpatroon en een betere conditie. Een loopband, fiets-ergotrainers, crosstrainer, roeimachine en diverse krachtapparatuur staan gedurende een uur tot uw beschikking.

Met een conditietest, een algemeen lichamelijk onderzoek w.o. bloeddruk, lengte, gewicht en vetpercentage, diverse vragenlijsten en krachtmeting proberen wij een zo goed mogelijk programma op te stellen voor u.


Vanaf heden wordt er gebruik gemaakt van een fitnessagenda.

U dient zich in te schrijven voor een fitnessuur.

De fitness uren zijn:

Maandag 10.00 - 11.00 17.00 - 19.00
Dinsdag 10.30 - 11.30 17.00 - 19.00
Woensdag 10.00 - 11.00 17.00 - 19.00
Donderdag 10.30 - 11.30 17.00 - 19.00
Vrijdag 09.30 - 10.30 12.00 - 14.00
Zaterdag 10.00 - 12.00

Kosten

12-ritten kaart €120.

Let op: Fitness is alleen mogelijk met een 12-rittenkaart.

Geen patiënt bij fysiotherapie Zuidplas?

U dient eerst een afspraak te maken voor een intake.

Fitheidscan

De fitheidscan is een test die duidelijkheid geeft over de fitheid van de patiënt. Regelmatig lichamelijke activiteit verlaagt de kans op hart- en vaatziekten, bot-ontkalking, darmkanker, suikerziekte type-2, angst en depressie.

Lichaamsbeweging heeft zowel een directe invloed, op het risico van hart- en vaatziekten, maar ook een indirecte invloed op bloeddruk, lichaamsgewicht en rookgedrag.

De fitheidscan wordt afgenomen door de (sport)fysiotherapeut. De scan bevat de volgende tests:

  • Conditietest
  • Krachttest
  • Vetpercentage meting
  • BMI meting
  • Advies op maat

Met deze uitgebreide scan kunnen wij u duidelijkheid geven over uw lichamelijke conditie en kunnen wij eventueel een op u afgestemd oefenprogramma maken.

Onder begeleiding van een (sport)fysiotherapeut kunt u dan het oefenprogramma volgen.

Een fitheidscan wordt alleen op afspraak afgenomen.


Openingstijden

Maandag 08.00 - 19.00
Dinsdag 08.00 - 21.00
Woensdag 08.00 - 19.00
Donderdag 08.00 - 20.00
Vrijdag 08.00 - 19.00
Zaterdag 09.00 - 12.30

Nieuws:

Een moment hier komt de RSS-nieuws-feed...

Testimonials

Apparatuur Fysiotherapie Zuidplas maakt gebruik van moderne fitness apparaten. Alle apparaten in onze behandelkamers en onze oefenzaal worden jaarlijks gecontroleerd op veiligheid en resultaat. Apparatuur
Medische fitness Medische fitness is een actieve therapie gericht op functieherstel van het bewegingsapparaat. Als u bijvoorbeeld gewrichtsklachten heeft, een operatie heeft ondergaan en u wilt of kunt geen gebruik maken van het "normale" sportaanbod, bent u bij ons aan het juiste adres. De oefeningen zijn gericht op mobiliseren, spier strekken en stabiliseren. Fysio fitness
Apparatuur Fysiotherapie Zuidplas maakt gebruik van moderne fitness apparaten. Alle apparaten in onze behandelkamers en onze oefenzaal worden jaarlijks gecontroleerd op veiligheid en resultaat. Apparatuur
Fysio fitness Afhankelijk van uw lichamelijke conditie, belastbaarheid en verdere trainingsdoelstelling stellen we samen met u een trainingsprogramma op. Dit trainingsprogramma is gericht op wat u wilt bereiken, rekening houdend met uw medische voorgeschiedenis. Fysio fitness